mr. Maxim Korthoudt

mr. Maxim Korthoudt

Bannister Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Mr. Maxim Korthoudt is junior partner bij Bannister Advocaten, waar hij aan het hoofd staat van het departement arbeids- en sociaalzekerheidsrecht.

Hij studeerde met onderscheiding af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Rechten. Onmiddellijk daarna startte hij zijn carrière als advocaat aan de Balie Provincie Antwerpen.

Doorheen zijn studies ontwikkelde hij een bijzondere interesse in het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en het sociaal strafrecht. Als advocaat diepte hij zijn kennis verder uit bij een middelgroot nichekantoor, waar hij zowel grote ondernemingen met (inter)nationale faam als gedreven KMO’s bediende. Hij stond ook reeds meermaals succesvol leidinggevenden, handelsvertegenwoordigers, bedienden, arbeiders en sociaal verzekerden bij in discussies met werkgevers en overheidsdiensten.

Met kennis van zaken begeleidt hij werkgevers en werknemers in verschillende sectoren (bouw, retail, chemie, maritiem, detailhandel, horeca, automobiel,…) doorheen de wildgroei aan arbeidsrechtelijke regelgeving en verdedigt hij hun belangen voor de rechtbank.

Mr. Maxim Korthoudt staat klaar om samen met U naar een duurzame oplossing te zoeken voor al uw arbeidsrechtelijke problemen.mr. Maxim Korthoudt is advocaat bij Bannister Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.