Van Hende Advocaten Gent

Van Hende Advocaten

Gent

Over het kantoor

Het kantoor Van Hende Advocaten telt 5 advocaten die als hecht team samenwerken en ze behartigen samen de belangen van het cliënteel.
Dit kantoor draagt de naam van mr. Filip van Hende welke sinds 1974 advocaat is bij de balie van Gent. Mr. Filip van Hende is nog steeds inspirator van het kantoor.

Van Hende Advocaten heeft de expertise in verschillende sectoren met een bijzondere focus op strafrecht, personen- en familierecht, medische en professionele aansprakelijkheid en burgerlijk recht. Het kantoor levert bijstand met een focus op strafrecht in de ruimste zin, van inbreuken op de Drugwet, zedendelicten, inbreuken op de wegverkeerswet tot levensdelicten, vermogensdelicten zoals diefstal, oplichting en fraude. Deze ervaren advocaten staan zowel slachtoffers als daders bij en diverse advocaten binnen het kantoor beschikken over de getuigschrift cassatie in strafzaken. De advocaten van Van Hende Advocaten zijn gespecialiseerd in personen- en familierecht. Gaat u scheiden of heeft u familiale moeilijkheden, wenst u advies over de vereffening/verdeling van (huwelijks)vermogens of heeft u een geschil tussen ouders en kinderen? Dan kunt u bij een van onze advocaten terecht voor bijstand. Van Hende Advocaten behandelt daarnaast ook vaak dossiers in medische en professionele aansprakelijkheid, zowel voor patiënten als voor zorgverleners. Als het gaat over burgerlijk recht zoals aansprakelijkheid, huurwetgeving en verbintenissen dan heeft Van Hende Advocaten de juiste expertise.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Van Hende Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 09 298 06 87 en onze juristen helpen u direct.


Van Hende Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.