Strafrecht advocaat nodig? OmniRecht helpt met de beste verdediging.

Wanneer u verdacht wordt van een misdrijf, gedagvaard wordt of aangehouden bent door de politie, hebt u er alle belang bij u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat strafrecht.

Als de rechter de beschuldigingen bewezen acht, hangt u immers een straf boven het hoofd. Het is niet meer dan menselijk dat u – ongeacht of u schuldig bent of niet – een straf wilt vermijden of tot een minimum wilt beperken.In het Strafrecht gaat het altijd over uiterst ernstige zaken en een strafrechtelijke veroordeling kan grote gevolgen hebben.

Voor dringende hulp kan u ons bellen op het nummer 03 808 5229

Wanneer u verdacht wordt van een misdrijf, gedagvaard wordt of aangehouden bent door de politie, hebt u er alle belang bij u te laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat strafrecht.

Als de rechter de beschuldigingen bewezen acht, hangt u immers een straf boven het hoofd. Het is niet meer dan menselijk dat u – ongeacht of u schuldig bent of niet – een straf wilt vermijden of tot een minimum wilt beperken.

Wij kunnen u onder andere juridische hulp bieden bij:

Verdachte zedenmisdrijf
Diefstal of fraude
Drugsdelicten
Economische misdrijf
Fiscale misdrijven
Geweldsmisdrijf
Milieumisdrijf
Moord of Doodslag
Verkeersmisdrijf
Computercriminaliteit
Orde verstoring
Wapenbezit

Voor dringende hulp kan u ons tijdens de kantooruren bellen op het nummer 03 808 5229

Het recht op verdediging is immers een fundament van onze rechtsstaat. Daarom zal elke strafrechtadvocaat op het OmniRecht-platform met degelijke argumenten proberen vrijspraak te verkrijgen of in elk geval de rechter proberen te overtuigen een lagere straf op te leggen dan geëist door de Procureur des Konings.

Slachtoffer

Wanneer u het slachtoffer bent van een misdrijf dat strafrechtelijk vervolgd kan worden, wilt u uiteraard dat gerechtigheid geschiedt en dat u vergoed wordt voor de geleden schade en de pleger van het misdrijf een gepaste straf krijgt. Een advocaat kan u adviseren en bijstaan bij de burgerlijke partijstelling.

De beste strafrechtadvocaat voor uw casus

OmniRecht is een platform van ruim 80 aangesloten advocaten en advocatenkantoren in heel Vlaanderen en Brussel. Hun expertise beslaat alle domeinen van het recht. Wij garanderen dan ook dat wij u in contact brengen met de meest geschikte advocaat voor uw casus, die uw rechten optimaal zal verdedigen.

Meteen een advocaat nodig? Wij hebben onder andere gespecialiseerde strafrecht advocaten in:
Aalst
Antwerpen
Brussel
Brugge
Dendermonde
Gent
Genk
Hasselt
Limburg
Turnhout

Het enige wat u moet doen is contact opnemen met de OmniRecht Intakebalie. Dat kan via het contactformulier op deze pagina.

Voor dringende hulp kan u ons bellen op het nummer 03 808 5229

Onze juristen luisteren geduldig naar uw verhaal en staan u bij met eerstelijnsadvies. Daarna bekijken ze samen met u de opties en brengen ze u in contact met de meest geschikte advocaat. Bovenal discretie is uiteraard gegarandeerd.

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocaten. Ruim 62 vormen samen het OmniRecht Advocatenplatform.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.7

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.