mr. Chris Vandebroeck

mr. Chris Vandebroeck

Vandebroeck – De Rieck – Verstraeten Advocaten

Leuven

Over de advocaat

Mr. Chris Vandebroeck is vennoot en advocaat bij Vandebroeck- De Rieck- Verstraeten. In 1990 heeft hij het diploma van licentiaat in de Rechten behaald aan de KU Leuven. Sinds 1991 is hij advocaat aan de balie te Leuven.

Chris Vandebroeck heeft zich gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

• Aansprakelijkheidsrecht
• Strafrecht
• Verkeersrecht

Hij is ook plaatsvervangend vrederechter en rechter bij de Koninklijke Belgische Basketbalbond.

Chris neemt tevens strafrecht zaken aan op basis van pro deo.


Vestigingen
mr. Chris Vandebroeck is advocaat bij Vandebroeck – De Rieck – Verstraeten Advocaten in Leuven, heist-op-den-berg en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.