Over OmniRecht

OmniRecht is het grootste advocatenplatform van België met 80 onafhankelijke en zelfstandige advocaten in de regio’s Vlaanderen en Brussel. Het is de missie van OmniRecht om de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk te maken. Met een heldere toekomstvisie speelt OmniRecht in op dynamische marktontwikkelingen en de veranderende vraag van rechtzoekenden. Innovatie zit in onze genen.

Juridische dienstverlening van de nieuwe generatie

Hoewel er steeds meer frisse en vernieuwende juridische dienstverleners op de markt komen, werkt deze sector tot onze verbazing vaak nog op een te ouderwetse manier. Met vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen brengt OmniRecht daar verandering in. OmniRecht investeert continu in vernieuwingen en verbeteringen. Daarmee spelen we in op trends en ontwikkelingen en voldoen we aan de verwachtingen van rechtzoekenden in deze tijd. Lees meer..

OmniRecht Intakebalie: 24/7 bereikbaar

Persoonlijk contact, goede service en laagdrempelige bereikbaarheid zijn van het grootste belang. Onze juristen zijn zeven dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend, bereikbaar voor eerstelijns telefonisch juridisch advies. De intakejuristen nemen ruim de tijd om uw situatie persoonlijk te bespreken; kosteloos en vrijblijvend. Lees meer..

Trapsgewijze juridische hulp

Om de rechtzoekende te voorzien van het beste advies, werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag voor aan onze eigen intakebalie. De juristen bij deze laagdrempelige adviesdesk luisteren naar de vraag en geven kosteloos en vrijblijvend eerste basisantwoord op uw vragen. Lees meer..

Duidelijke afspraken en transparante tarieven

OmniRecht wil duidelijkheid over tarieven en afspraken. Op de meeste kantoren werken de advocaten met een contract van dienstverlening. Daarin staan alle afspraken tussen cliënt en advocaat overzichtelijk  beschreven. In deze overeenkomst staat precies opgesomd wat de advocaat voor u doet en tegen welk tarief. Lees meer..

De organisatie

OmniRecht is in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig, innovatief juridisch label. Oorspronkelijk gestart in Nederland, maar inmiddels heeft de formule zich ook ruim bewezen in België. De organisatie werkt al tien jaar aan de ontwikkeling en exploitatie van innoverende juridische concepten. Naast de ruim 80 aangesloten advocaten, werken op het hoofdkantoor zo’n 35 medewerkers mee aan OmniRecht. Lees meer..

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. Met deze klantgerichte formule maken we van OmniRecht het grootste en meest succesvolle advocatenplatform van België.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.6

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.