Werkwijze

Op onze website vindt u informatie over diverse rechtsgebieden, zowel particulier als zakelijk. Ook kunt u via deze site advocaten en kantoren selecteren die zich hebben toegelegd op een specifiek rechtsgebied en die kantoor houden bij u in de buurt. Om u te helpen bij de keuze van een juiste advocaat hebben wij een aantal tips voor u.

Voor dringende hulp kan u ons bellen op het nummer 03 808 5229

De juristen van de OmniRecht Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste juridische oplossing en de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn overigens kosteloos en vrijblijvend. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en zondag van 12:00 tot 16:00 uur geopend.

Belangrijke informatie over de OmniRecht Intakebalie

Alhoewel dat er bij de OmniRecht Intakebalie geen advocaten werken en dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per contactformulier en/of per telefoon, zal alle informatie die u ons verschaft veilig en geheel vertrouwelijk behandeld worden door onze juristen van de OmniRecht Intakebalie.

Wij adviseren u vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen. Alle telefoongesprekken en e-mailformulieren worden via de intakebalie verwerkt voordat deze bij de advocaat belanden. Dit geldt ook voor de contactmogelijkheden via de advocaatprofielen, tenzij u kiest voor optie 2.

Direct contact? Kies uw advocaat uit het overzicht

Heeft u een vraag of zaak voor een specifieke advocaat dan kunt u via deze website ook zelf een keuze maken uit alle advocaten die werken bij de advocatenkantoren verspreid in de gewesten Vlaanderen en Brussel. Deze kantoren zijn zelfstandig en van elkaar onafhankelijk, maar zijn allen deelnemer aan het OmniRecht Advocatenplatform. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies. Via de getoonde lokale telefoonnummers kunt u kiezen te toetsen op 1: u wordt doorverbonden naar de intakebalie voor een intake, of u kiest 2: u wordt doorverbonden naar het kantoor.

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste advocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   9.4

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.