mr. Arne de Lat

mr. Arne de Lat

Advocatenkantoor De Bruyn & Co

Aalst

Over de advocaat

Mr. De Lat is na zijn rechtenopleiding in 2010 onmiddellijk gestart in de advocatuur.

De afgelopen jaren heeft hij zich meer en meer gefocust op het strafrecht en met de laatste jaren een bijkomende specialisatie in het weg- en verkeersrecht.

Naast voormelde materies kan U bij hem ook terecht voor huurgeschillen, incasso en contractuele geschillen.
Aan welke zijde U zich bevindt maakt geen verschil uit voor de behandeling van Uw dossier.
Bent U beklaagde? Dan wordt er gestreefd naar een zo mild mogelijke bestraffing.
Bent U slachtoffer? Dan worden Uw rechten maximaal gevrijwaard zodat U een gepaste compensatie krijgt.
Ook inzake huurrecht staat Mr. De Lat respectievelijk aan de zijde van de verhuurder als aan die van de huurder zodat hij beide zijden van de medaille kent.
Grote troef van Mr. De Lat is zijn uitstekende communicatie met de cliënt(e) en de moderne aanpak van elk dossier.
Zo kan U voor een vast forfait Uw dossier volledig komen bespreken op het kantoor. U krijgt op het einde van de consultatie reeds een eerste advies over de sterktes en zwaktes van Uw dossier, Uw mogelijkheden ten opzichte van de tegenpartij, slaagkansen van een procedure, kostprijs van erelonen en kosten etc.
Op die manier bent U op deskundige wijze geïnformeerd waarna U in alle vrijheid een beslissing kan nemen.
Beslist U om verdere stappen te ondernemen? Ook dan staat U in nauw contact met de advocaat, bespreekt U samen met hem op welke manier de zaak het best wordt behandeld, en wordt U systematisch op de hoogte gebracht van alle belangrijke ontwikkelingen.
Een praktische oplossing op maat staat garant voor een beter resultaat.
Mr. De Lat neemt ook pro deo zaken aan maar dit is steeds onder voorbehoud van aanvaarding.

mr. Arne de Lat is advocaat bij Advocatenkantoor De Bruyn & Co in Aalst. Lees meer over onze werkwijze.mr. Arne de Lat is advocaat bij Advocatenkantoor De Bruyn & Co in Aalst en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.