Desdalex Advocaten Antwerpen

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over het kantoor

Het kantoor werd opgericht in 1973 en is sindsdien door uitbreiding en fusie verder uitgegroeid tot één van de belangrijkste Antwerpse advocatenkantoren. Momenteel bestaat ons team uit 19 advocaten waardoor in multidisciplinaire teams kan worden samengewerkt, steeds met een correcte, vooraf besproken prijs.

Het team strafrecht van advocaat Kris Luyckx, strafpleiter met meer dan 20 jaar ervaring aan de Antwerpse balie, bestaat uit 6 gepassioneerde specialisten. Door snel te schakelen en duidelijk te communiceren staan zij garant voor deskundige bijstand van verdachten en slachtoffers. Met ons uitgebreide team familierecht, geleid door advocaat Claudia Van de Velde, die al meer dan 25 jaar ervaring heeft aan de Antwerpse balie, staan wij u bij familiale conflicten bij met raad en daad, geven advies en zoeken samen met u naar bemiddelde oplossingen, maar staan u ook krachtdadig bij voor de rechtbank. Ook in het verkeers- en het verzekeringsrecht beschikt het kantoor over de vereiste expertise met advocaat Tom Dael en zijn team. Zowel bij adviesverlening, als in procedures staan bereikbaarheid, heldere communicatie en persoonlijke juridische bijstand voorop. Tot slot biedt het kantoor onder leiding van Tom Hermans u de nodige bijstand bij alle juridische uitdaging, waarmee u als ondernemer wordt geconfronteerd. Alle advocaten van het kantoor zijn actief in de provincie Antwerpen, maar ook elders in België behandelen zij op regelmatige basis zowel Nederlandstalige als Franstalige dossiers. Iedere strafrechtadvocaat bij ons advocatenkantoor neemt ook strafzaken in behandeling op basis van pro deo.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem en bent u op zoek naar een advocaat in Antwerpen? Bel direct de juridische intakebalie van Desdalex Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 03 808 15 66 en onze juristen helpen u direct.


Desdalex Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.