OmniRecht helpt u met al uw ondernemingsrecht zaken.

Als zaakvoerder staat u er misschien niet bij stil, maar elke dag komt u onrechtstreeks in contact met aspecten van het ondernemingsrecht. U gaat immers deals aan, sluit contracten af, geeft aandelen uit, misschien denkt u wel aan een fusie of een overname, moeten er mensen worden ontslagen…

Alle zaken die voor een essentieel onderdeel uitmaken van het leiden van een onderneming zijn geregeld door het ondernemingsrecht. Jammer genoeg kunnen al deze aspecten van het ondernemerschap ook aanleiding zijn tot misverstanden, conflicten, geschillen… met verhuurders, medewerkers, leveranciers, klanten, aandeelhouders… of binnen de directie.

Uiteraard zijn de juridische aspecten van het ondernemerschap of het oplossen van gebeurlijke geschillen die eruit kunnen voortvloeien niet uw core business of het domein van uw expertise. Het kan daarom handig zijn het advies van een gespecialiseerde advocaat in te winnen.

OmniRecht helpt uw business vooruit

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Met ruim 80 deelnemende kantoren op het OmniRecht Advocatenplatform zorgen we ervoor dat u altijd de gespecialiseerde advocaat vindt die u nodig heeft om uw zaken te behartigen of om u bij te staan in mogelijke zakelijke geschillen.

Het eerste contact met de intakebalie van OmniRecht is geheel vrijblijvend. Onze juristen geven eerstelijnsadvies en kunnen u dan doorverwijzen naar één van onze advocaten, gespecialiseerd in ondernemingsrecht.

Of u nu hulp zoekt bij de oprichting van vennootschap, bij het opstellen van contracten of andere juridische documenten zoals een aandeelhoudersovereenkomst, of eerder advies nodig heeft bij een overname of fusie… OmniRecht zorgt voor de juridische bijstand waar u nood aan heeft. Zo helpt OmniRecht uw business vooruit.

Waarmee kan OmniRecht u helpen?
Omdat OmniRecht het grootste advocatenplatform van België is, kunnen wij u en uw onderneming van dienst kan zijn in elke materie van het ondernemingsrecht:

Wat moet u doen?

 • Dat kan zeven dagen per week 24 uur per dag via het contactformulier op deze website.We nemen binnen de halve dag contact met u op.
 • Voor dringende bijstand kunt ook bellen naar onze intakebalie op het nummer 03 808 5229. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Ook ’s avonds en in het weekend.

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocaten. Ruim 64 vormen samen het OmniRecht Advocatenplatform.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   9.4

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.