Mr. Ignace Kroos

Mr. Ignace Kroos

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten

Brussel

Over de advocaat

Mr. Ignace Kroos is advocaat aan de balie van Antwerpen en sedert februari 2014 actief binnen ons Caluwaerts Uytterhoeven. Per 1 april 2015 is hij er tevens toegetreden als partner.

In 2009 bekwam hij aan de Universiteit Antwerpen met onderscheiding zijn Master in de Rechten waar hij zich in zijn masterjaren specialiseerde in het ondernemingsrecht.

Nadien behaalde Ignace aan dezelfde universiteit eveneens met onderscheiding zijn Master na Master Zee- en Vervoerrecht.

Mr. Kroos heeft bijzondere ervaring in en  interesse voor binnenvaart-, wegvervoer-, maritiem en logistiekrecht. Daarnaast behandelt hij veel handels- en vennootschapsrechtelijke dossiers.

Een snelle en kwaliteitsvolle advies- en dienstverlening met oog voor een (proces)tactische dossierbenadering is voor Mr. Kroos essentieel. De actieve en persoonlijke ondersteuning van zowel zijn particulier als professioneel nationaal en internationaal cliënteel is voor hem één van de bouwstenen van een succesvolle samenwerking.

The Legal 500, een wereldwijd toonaangevende referentielijst inzake advocatenkantoren, beveelt Ignace eveneens aan in het expertisegebied Maritiem en Transport.Mr. Ignace Kroos is advocaat bij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten in Brussel en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.