Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten Brussel

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten

Brussel

Over het kantoor

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten met vestigingen te Antwerpen, Brussel werd opgericht in 2001 door Mr. Kristiaan Caluwaerts en Mr. Kristof Uytterhoeven. Samen bundelen zij meer dan 50 jaar doorgedreven praktijkervaring in het vennootschaps- en vastgoedrecht.

Heden huist Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten maar liefst een 30-tal meertalige advocaten, die allen specialist zijn in hun vakgebied. Het kantoor is tevens trots enige Belgisch lid van LawExchange International, een vooraanstaand netwerk van advocatenkantoren doorheen Amerika, Europa, Azië en Australië. Hoofdzakelijk is het advocatenkantoor gericht op ondernemers en institutionele cliënten. Daarnaast richt het kantoor zich op particulieren die behoefte hebben aan nauwgezette juridische begeleiding, en aan een team van gekwalificeerde, ervaren advocaten voor een gedegen procesvoering. Know-how, ervaring, en transparantie in de behandeling van uw dossiers is uw bekommernis als rechtzoekende, en het uitgangspunt van het advocatenkantoor. Mr. Kristiaan Caluwaerts en Mr. Els Zegers vertegenwoordigen het kantoor voor advies en bijstand bij arbeidsrechtelijke vragen en geschillen. Zij behandelen al uw vragen over tewerkstelling, ontslag, collectief ontslag, arbeidsongevallen, socialezekerheidsbijdragen en pensioen. Tevens kunnen zij u ook bijstaan bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en arbeidsreglementen. Mr. Kristiaan Caluwaerts en Mr. Thaïs Habotte zullen u bijstaan bij handelsrechtelijke vragen en geschillen. Zij behandelen al uw vragen over onder meer distributierecht, invordering handelsschulden en handelscontracten. Mr. Ignace Kroos biedt advies en bijstand in alle transport en logistiek gerelateerde dossiers. Hij beschikt over de nodige know-how op het vlak van maritiem transport, alsook transport over land, de binnenwateren of de lucht. Het kantoor steunt op de ervaring van haar experten, die hun gespecialiseerde kennis van het arbeidsrecht, handelsrecht, vastgoed- en bouwrecht onderhouden door het publiceren van relevante juridische bijdragen, het geven van seminaries en het volgen van vormingen.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 02 808 64 04 en onze juristen helpen u direct.


Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.