Advocaat nodig voor intellectueel eigendomsrecht? Bel gelijk!

Advocaat intellectueel eigendomsrecht, marktpraktijken en consumentenbescherming

Wie een artistiek werk maakt, of met zijn onderneming innovatieve producten ontwikkelt of een unieke uitvinding gedaan heeft kan die gerechtelijk laten beschermen. Ze zijn immers het resultaat van veel tijd, moeite en geld die u erin heeft geïnvesteerd. Dan kan het uiteraard niet dat anderen uw product of uw werk gaan kopiëren en er geld mee verdienen.

Volgens dezelfde principes kunt u ook de domeinnaam, de merknaam, het logo… van uw onderneming wettelijk laten beschermen, zodat niemand die in zijn voordeel kan gaan gebruiken. Concreet kan het gaan over:

 • Auteursrechten
 • Octrooien
 • Merkenrecht
 • Domeinnamen
 • E-commerce
 • Licentieovereenkomsten

Elke inbreuk op intellectueel eigendomsrecht kan uw onderneming heel wat reputatieschade en financiële schade berokkenen. Het is daarom aangewezen snel en krachtdadig op te treden tegen dergelijke inbreuken. In eerste instantie kan u zelf proberen onderhandelen, maar wanneer het op bemiddeling, schuldvordering of een proces uitdraait, laat u zich beter bijstaan door een advocaat gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht, marktpraktijken en consumentenbescherming.

Neem daarom contact op met onze OmniRecht Intakebalie via het contactformulier in de rechterkolom. Tijdens de kantooruren kan u ons ook bereiken op het nummer 03 808 52 29.

OmniRecht is het grootste advocatenplatform van België. Wij kunnen uw casus dus steeds doorgeven aan een gespecialiseerde advocaat uit uw regio.

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocaten. Ruim 62 vormen samen het OmniRecht Advocatenplatform.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.7

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.