Magda Lauwers

Magda Lauwers

Blienberg Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Magda staat reeds jaren haar cliënteel met raad en daad bij zowel in commerciële als burgerlijke zaken. Zij behaalde haar rechtendiploma aan de KU Leuven in 1992 met onderscheiding en startte datzelfde jaar als advocaat bij EVC Advocaten.  In 2014 heeft zij haar eigen kantoor opgericht aan de Brusselstraat 7, te Antwerpen. In 2018 werd Thomas Niclaes mede -vennoot van Blienberg Advocaten. 

Elke cliënt en elke zaak krijgt dezelfde persoonlijke aandacht en samen wordt gezocht naar de juiste strategie. Hierbij wordt een minnelijke of bemiddelde oplossing verkozen boven een procedure voor de rechtbank.   

Magda heeft een bijzondere voorliefde voor het handelsrecht, waaronder o.m. het contractenrecht en de wetgeving inzake de eerlijke handelspraktijken…, vennootschapsrecht (overnames, fusies en splitsingen,…), insolventierecht 

Magda Lauwers heeft in 2000 een master na master en intellectueel eigendomsrecht met succes voltooide.  

In 2013 volgde ze een opleiding tot bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken bij Be – mediation. 

In 2015 heeft zij zich bijgeschoold als Data Protection Officer (DPO). 

 Magda Lauwers is advocaat bij Blienberg Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.