mr. Thaïs Habotte

mr. Thaïs Habotte

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten

Brussel

Over de advocaat

Mr. Thaïs Habotte studeerde in 2014 af als Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen. Vanwege haar brede interesses koos zij voor een algemene masteropleiding, waar zij zich met name verdiepte in het ondernemingsrecht, het internationaal en Europees recht en de rechtshandhaving.

Sedert 2014 is mr. Thaïs Habotte advocaat aan de balie te Antwerpen en in datzelfde jaar vervoegde zij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Zij versterkt de praktijkgroep ondernemingsrecht en heeft een bijzondere interesse voor mededinging, marktpraktijken, consumentenbescherming en intellectuele eigendom. Daarnaast behandelt zij veel dossiers aangaande handelsrecht en handelscontracten.

Het handelsrecht is een zeer dynamische rechtstak. Mr. Habotte levert niet alleen grondige juridische adviezen in deze materie, maar staat u tevens bij in de meest uiteenlopende nationale en internationale geschillen en transacties.mr. Thaïs Habotte is advocaat bij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten in Brussel en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.