Hulp nodig van een advocaat bij handelsrecht? Bel meteen!

Het handelsrecht bevat alle regels waarmee ondernemers, leveranciers en klanten te maken krijgen. De bij Omnirecht aangesloten handelsrechtadvocaten staan u bij wanneer u te maken krijgt met een probleem binnen het handelsrecht. Denkt u daarbij aan: betwisten van een factuur, opstellen van een handelscontract, nemen van bewarende maatregelen of IE-rechten.

Voor juridische hulp kan u ons bellen op het nummer 03 808 5229

Verkoopovereenkomst

Uit een gesloten koopovereenkomst kan een conflict voortvloeien. Zo kan het zijn dat u als bedrijf niet betaald wordt, terwijl u wel goederen hebt geleverd. Anderzijds kan u als klant een onjuiste factuur toegestuurd krijgen of wordt een dienst of product veel te laat  geleverd. Komt u in een dergelijke situatie, dan kunnen de advocaten van OmniRecht u voorzien van vakkundig advies en samen met u tot de beste oplossing komen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met OmniRecht. De juristen van de intakebalie brengen u in contact met een gespecialiseerde advocaat bij u in de buurt. U leest hier meer over de werkwijze van OmniRecht.

Kosten

Het eerste contact met de intakebalie van OmniRecht is geheel vrijblijvend. Onze juristen kunnen, indien nodig, u dan doorverwijzen naar één van onze advocaten, gespecialiseerd in het handelsrecht.  Bovendien worden de kosten van de advocaat vaak gedekt door uw rechtsbijstandverzekering.

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocaten. Ruim 63 vormen samen het OmniRecht Advocatenplatform.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.6

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.