mr. Tom Hermans

mr. Tom Hermans

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Tijdens de drie jaar durende stage genoot Tom Hermans een zo ruim mogelijk opleiding waarbij hij kennis maakte met de diverse takken van het recht alsmede met verscheidene aspecten van de advocatuur.  En hoewel een goede jurist per definitie een generalist is, legde Tom Hermans zich in het bijzonder toe op het handels- en vennootschapsrecht. Ook het faillissementsrecht draagt zijn voorkeur weg.

 

Door permanente zelfstudie en het bijwonen van lezingen en studiedagen tracht hij op de hoogte te blijven van recente wetgeving, rechtspraak en rechtsleer ten einde cliënten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en bij te staan.

Na het beëindigen van zijn stage werd Tom Hermans opgenomen op het tableau van advocaten. In juli 2004 vervoegde hij het kantoor als advocaat-medewerker waar hij zijn juridische kennis en ervaring ten dienste stelt en verder uitbreidt.

Sedert 2005 werd hij opgenomen op de lijst der curatoren en werd hij door de Rechtbank aangesteld als vereffenaar en voorlopig bewindvoerder van vennootschappen.mr. Tom Hermans is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.