mr. Kristiaan Caluwaerts

mr. Kristiaan Caluwaerts

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten

Brussel

Over de advocaat

Kristiaan Caluwaerts is als advocaat actief in de bredere context van het ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en het handelsrecht. Mr. Caluwaerts legt zich in het bijzonder toe op het vennootschapsrecht (zoals M&A, corporate housekeeping, geschillenbeslechting), insolventierecht, handelscontracten en distributierecht.

De ervaring van Kristiaan Caluwaerts is divers op deze gebieden en strekt zich uit over het voeren van onderhandelingen, bijstand bij bemiddeling en arbitrage tot het procederen voor verscheidene rechtbanken en het verstrekken van adviesverlening.

Kristiaan Caluwaerts is in 1993 afgestudeerd als licentiaat in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Bijkomend behaalde hij het diploma van ‘Master in Business Law’ aan de Universiteit van Antwerpen en een ‘Master in Company Law’ aan de Katholieke Universiteit Brussel. Dit vanwege zijn sterke interesse en motivatie op het terrein.

Kristiaan Caluwaerts is lid van de executive committee van LawExchange International. Hij is vertrouwd in het omgaan met internationaal cliënteel en grensoverschrijdende procedures en adviezen.

Hij neemt tevens enkele onderwijsmandaten waar en geeft regelmatig seminaries. Naast zijn beroep is Kristiaan Caluwaerts actief in het verenigings- en sociaal leven. Hij is onder andere lid van de Kamer van Koophandel en het bedrijvenforum Link 26 te Berchem.mr. Kristiaan Caluwaerts is advocaat bij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten in Brussel en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.