mr. Geert Reymen

mr. Geert Reymen

Advocatenkantoor Reymen

Sint-Truiden

Over de advocaat

Mr. Geert REYMEN is sedert 1997 advocaat aan de Balie Hasselt, thans Balie Limburg.

Hij heeft een jarenlange ervaring in familiezaken, erfrecht, eigendomsrecht en strafzaken. Hij neemt daarbij niet alleen de verdediging op van de dader, maar staat vaak ook aan de zijde van de slachtoffers. Niet alleen volwassenen maar ook minderjarigen kunnen rekenen op zijn deskundige bijstand.

Mr. Reymen is eveneens erkend schuldbemiddelaar en wordt door diverse vrederechters aangesteld als bewindvoerder.

Sinds 2010 is Mr. Reymen erkend jeugdadvocaat en sedert 2020 is hij ook erkend collaboratief advocaat.

Mr. Geert Reymen neemt tevens zaken aan op basis van pro deo.mr. Geert Reymen is advocaat bij Advocatenkantoor Reymen in Sint-Truiden en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.