OmniRecht juridische bijstand bij een echtscheiding

Gaat u scheiden?

Hebt u besloten om te scheiden, dan moet er veel geregeld worden. Een echtscheidingsprocedure vereist zowel vakkundigheid als een praktische aanpak. Op deze website vindt u alle nodige inlichtingen over een echtscheiding. Soms kan deze informatie voldoende zijn, maar in andere gevallen zult u een advocaat moeten inschakelen

Voor juridische hulp bij een echtscheiding kan u ons bellen op het nummer 03 808 5229

Samen een advocaat of ieder voor zich?

Uit ervaring weten wij dat het raadzaam is om al in een vroeg stadium het advies van een echtscheidingsadvocaat in te winnen. Beide partners kunnen elk hun eigen advocaat inschakelen, maar laat de situatie het toe dan kunt u ook samen één advocaat onder de arm nemen. Hoe de situatie ook is, de advocaten aangesloten bij Omnirecht helpen u graag verder. Wij beschikken over advocaten in heel Vlaanderen, daardoor is er altijd een specialist bij u in de buurt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vlug contact met ons op.

U kan ons bellen op het nummer 03 808 5229

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocaten. Ruim 75 vormen samen het OmniRecht Advocatenplatform.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
0468 59 20 89

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

  Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.


  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   8.1

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.