mr. Johan Verstraeten

mr. Johan Verstraeten

Vandebroeck – De Rieck – Verstraeten Advocaten

Leuven

Over de advocaat

mr. Johan Verstraeten is gedurende 25 jaar advocaat gespecialiseerd in familierecht en administratief recht. Hij is zeer vertrouwd met echtscheidingsprocedures voor familierechtbanken in het ganse land, zowel wat betreft verblijfsregeling van kinderen als wat betreft ingewikkelde vereffeningen en verdelingen. Wie blijft er in de woning wonen? Wat gebeurt er met eigen gelden afkomstig van één van de partners? Wat indien er een huwelijkscontract is van scheiding van goederen? Wat als één van de partners een vennootschap heeft of zelfstandige is? Hoe bereken je alimentatie? Naast procedures worden er tal van echtscheidingen bij onderlinge toestemming geregeld. Het uitwerken hiervan vergt geduld en ervaring in de materie. Het bereiken van een evenwichtige regeling, zonder procedures, is de moeite waard. Deze problematiek is van toepassing op gehuwden en samenwonenden. Ook bij samenwonenden moet er veel geregeld worden: de verblijfsregeling van de kinderen, de financiële regeling voor de kinderen, het verdelen van onroerend goed, al dan niet gedane investeringen door één van de partners,


Vestigingen
mr. Johan Verstraeten is advocaat bij Vandebroeck – De Rieck – Verstraeten Advocaten in Leuven, heist-op-den-berg en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.