Christos Gounakis

Christos Gounakis

Trent Advocaten

Leuven

Over de advocaat

Christos Gounakis behaalde in 2000 zijn diploma aan de KU Leuven.

Na zijn studies begon Christos aan de balie van Leuven, waar hij zich onmiddellijk toelegde op het familierecht, het familiaal vermogensrecht en het erfrecht, en dit tot op heden.

Door zijn jarenlange ervaring beschikt Christos over een grondige en uitgebreide kennis en expertise in deze materie.

Christos helpt u verder met vragen of problemen over echtscheidingen, alimentatie voor kinderen, onderhoudsvorderingen tussen (ex-)partners, afstammingen, adopties, erfenissen, schenkingen, testamenten, adviezen in verband met huwelijkscontracten, ….

Christos, die tevens houder is van het certificaat “Bemiddeling in Familiezaken”, helpt u niet enkel verder in het Nederlands, maar eveneens in het Engels, Grieks en Italiaans.Christos Gounakis is advocaat bij Trent Advocaten in Leuven en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.