Advocatenkantoor Mélanie Sevenant Varsenare

Advocatenkantoor Mélanie Sevenant

Varsenare

Over het kantoor

Advocatenkantoor Mélanie Sevenant is hoofdzakelijk gespecialiseerd in twee rechtstakken, met name het strafrecht alsook het familie- en jeugdrecht.

Vreemd genoeg, maar tegelijk niet verrassend, zijn dit twee rechtstakken die regelmatig met elkaar verweven zijn. Door zich te hebben bekwaamd in beide rechtsmateries kan mter. Sevenant voorzien in een allesomvattende, degelijke verdediging van de cliënt. Daar waar de aanpak in het strafrecht ligt op een doelgerichte oplossing voor een feit in het verleden, ligt de focus in het familierecht op het herwinnen van een goede gemoedsrust alsook een probleemoplossende aanpak naar de toekomst toe. Zowel het tarief van ereloon en kosten als het dossier an sich worden met volledige transparantie behandeld. Voorafgaandelijk worden zeer duidelijke afspraken gemaakt zodat de cliënt weet waaraan hij/zij zich kan verwachten. Het is eveneens mogelijk dat de cliënt beroep kan doen op rechtsbijstand als dader in het kader van de autoverzekering (bv. verkeersovertredingen) of als burgerlijke partij/slachtoffer in het kader van de familiale verzekering, dan wel in aanmerking komt voor de juridische tweedelijnsbijstand (pro deo). Dit wordt steevast voor en in overleg met de cliënt onderzocht.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenkantoor Mélanie Sevenant voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 05 058 04 02 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenkantoor Mélanie Sevenant is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.