mr. Michèle Driessen

mr. Michèle Driessen

Advocatenkantoor Driessen

Tongeren

Over de advocaat

Mr. Michèle Driessen is sinds 1990 advocaat aan de balie van Limburg. Zij heeft zich in het bijzonder toegelegd op het familierecht en het verzekerings- en verkeersrecht.

Mr. Driessen is naast advocaat tevens erkend bemiddelaar in Familiezaken en bemiddelaar in Burgerlijke en Handelszaken.

Bemiddeling beoogt partijen bijeen te brengen om samen naar een oplossing te zoeken. Op deze manier kan een geschil meestal sneller worden afgehandeld dan via een (lange) procedurestrijd. De bemiddelaar zal, met het oog tot het behalen van een win-win-situatie voor beide partijen, de communicatie tussen partijen structureren en bevorderen.

Mr. Driessen biedt u een een zeer persoonlijke aanpak van uw dossier, en behandelt uw dossier strikt vertrouwelijk.mr. Michèle Driessen is advocaat bij Advocatenkantoor Driessen in Tongeren en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.