mr. Clara Lammens

mr. Clara Lammens

Van Hende Advocaten

Gent

Over de advocaat

Clara Lammens studeerde in 2018 met grote onderscheiding af aan de Universiteit Gent als master in de rechten.
Tijdens haar studies ontwikkelde ze een bijzondere interesse voor het gezondheidsrecht, het verkeersrecht en het straf- en strafprocesrecht.
Ze volgde in 2018-2019 een postgraduaat “Pratique pénale et criminologique” aan de Universiteit te Lille (Université de Lille II).

 

Gedurende haar opleiding liep zij stage bij het parket van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, afdeling Gent evenals bij het parket-generaal bij het hof van beroep te Gent.

Clara Lammens verdiept zich onder begeleiding van stagemeester Jan De Winter in alle aspecten van het recht, vooral in het verkeersrecht, het straf- en strafprocesrecht en het familierecht.mr. Clara Lammens is advocaat bij Van Hende Advocaten in Gent en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.