mr. Soraya Bosman

mr. Soraya Bosman

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Lier

Over de advocaat

Soraya Bosman studeerde in 2010 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen (Major rechtshandhaving – Minor Publiek recht). Na haar studies schreef zij zich onmiddellijk in aan de balie van Mechelen waar zij ook voorzitter was van de Conferentie van de Jonge Balie van 2015-2017. Sedert januari 2017 heeft zij het kantoor Mattijs, Voet & Co vervoegd.

Naast strafrecht en verkeersrecht (incl. schadedossiers), legt zij zich toe op het familierecht en het familiaal vermogensrecht, met in het bijzonder echtscheidingen, verblijfsregeling kinderen, onderhoudsbijdragen/-gelden en vereffening-verdelingen van nalatenschappen.

Mr. Bosmans spontaniteit  en no-nonsense aanpak van je zaak, maken dat je als cliënt ook weet waar je aan toe bent. In je zoektocht naar oplossingen voor je juridisch probleem, geeft ze eerlijk advies waarbij zowel de sterke als de zwakke kanten van je zaak afgewogen worden waarna in overleg de te varen koers gezamenlijk wordt bepaald. Mr. Bosman stelt zich op als bemiddelaar als de situatie het toelaat, en als vechter als je zaak daarom vraagt.mr. Soraya Bosman is advocaat bij Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co in Lier en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.