Advocatenkantoor De Nef, Dal, Meulders & Vrelust Antwerpen

Advocatenkantoor De Nef, Dal, Meulders & Vrelust

Antwerpen

Over het kantoor

Advocatenkantoor De Nef, Dal, Meulders & Vrelust was jarenlang gevestigd op de Jan Van Rijswijcklaan te Antwerpen, maar is eind 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie op het Antwerpse Zuid – vlakbij het nieuwe justitiepaleis en het Hof van Beroep – om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het kantoor bestaat uit 5 dynamische advocaten met expertise in verschillende domeinen van het recht, waaronder het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (m.i.v. verkeersrecht), en onderscheidt zich o.m. door een goede bereikbaarheid van de advocaten, een persoonlijke en doortastende aanpak en een regelmatige en heldere communicatie. Wij voorzien u van eerlijk juridisch advies en staan u van begin tot einde krachtdadig en professioneel bij tijdens onderhandelingen en gerechtelijke procedures. Onze advocaten pleiten op dagelijkse basis voor de Rechtbanken van Antwerpen en omstreken, waaronder in niet geringe mate verkeersdossiers voor de Politierechtbanken. Wat betreft kosten en erelonen zijn er diverse mogelijkheden: in veel verkeersdossiers worden deze ten laste genomen door een rechtsbijstandsverzekeraar, indien de cliënt hiervoor in aanmerking komt kunnen onze verkeersadvocaten pro deo optreden en wanneer er geen verzekeraar is en er geen pro deo – aanstelling mogelijk is, dan worden er van begin af aan duidelijke afspraken gemaakt. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem en bent u op zoek naar een advocaat in Antwerpen? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenkantoor De Nef, Dal, Meulders & Vrelust voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 03 808 36 99 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenkantoor De Nef, Dal, Meulders & Vrelust is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.