mr. Bert Vrelust

mr. Bert Vrelust

Advocatenkantoor De Nef, Dal, Meulders & Vrelust

Antwerpen

Over de advocaat

Bert Vrelust behaalde het diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen in 2009. Het jaar daarop verbreedde hij met name zijn strafrechtelijke en criminologische kennis in een Master-na-Masteropleiding aan de Universiteit Gent.

Hij legde zich in zijn studiejaren naast het strafrecht vooral toe op het buitencontractueel aansprakelijkheidsrecht en het verbintenissenrecht. Bert Vrelust schreef o.m. een verhandeling over de aansprakelijkheid voor dieren en thesissen over het vermoeden van onschuld en slachtofferrechten. Hij liep stages bij het Hof Van Beroep te Antwerpen en het Parket van de Procureurs des Konings te Mechelen.
Op 1 september 2010 legde Bert Vrelust de eed af aan de Antwerpse Balie met als patroon Jan De Nef. Ook na zijn stage bleef hij het kantoor trouw.

In 2012 nam Bert Vrelust deel aan pleitwedstrijd Ridder René Victor te Antwerpen.

In zijn dagelijkse praktijk ligt de nadruk op aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (met bijzondere interesse voor het verkeersrecht), strafrecht en algemeen burgerlijk en handelsrecht.

Hij is sedert 2010 lid van de verzekeringsjuristen.

Bert Vrelust gelooft in de kracht van het pleidooi en pleit op regelmatige basis, met veel enthousiasme en oog voor detail, dossiers voor de Politierechtbank en andere Rechtbanken.mr. Bert Vrelust is advocaat bij Advocatenkantoor De Nef, Dal, Meulders & Vrelust in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.