mr. Griet Verschingel

mr. Griet Verschingel

Bouwrecht Advocaten

Duffel

Over de advocaat

Het advocatenkantoor van Mtr. Griet Verschingel is gespecialiseerd in bouw- en stedenbouwrecht en geschillen die verwant zijn aan het bouw- en stedenbouwrecht. Ook is zij gespecialiseerd in het contractenrecht en geschillen van verbintenisrechtelijke aard.

Clienteel

Zowel particulieren als professionele spelers (aannemers, architecten en bouwpromotoren) in de vastgoedsector behoren tot het cliënteel van Mtr. Verschingel.

Vertrouwenspersoon

We streven met het kantoor naar een duurzame, professionele vertrouwensband met onze cliënten. Mtr. Verschingel investeert veel tijd in het luisteren naar het verhaal en de juridische zorgen van haar cliënten om de juridische belangen correct te kunnen kaderen en behandelen. Zo kan Mtr. Verschingel juridische advies op maat bieden, en ook voor geschillen die niet tot de expertise van het kantoor behoren een goede oplossing bieden. Bij elk dossier is de strategie van het kantoor om eerst een minnelijke oplossing te vinden vooraleer er concrete juridische stappen worden gezet.

 mr. Griet Verschingel is advocaat bij Bouwrecht Advocaten in Duffel en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.