mr. Keoma Hendrickx

mr. Keoma Hendrickx

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Keoma Hendrix heeft in haar korte carrière als advocaat veel ervaring opgedaan in het handelsrecht. Zo liep zij na haar studie stage bij mr. Tom Hermans en is zij sinds enkele jaren als advocaat handelsrecht verbonden aan Desdalex.

Nadat mr. Hendrix in 2014 haar master Fiscaal recht afrondde aan de Universiteit Antwerpen en zich bij de balie in Antwerpen aansloot heeft zij zich speciaal toegelegd op het Belgische handelsrecht. Zo kunt u bij haar terecht voor vrijwel iedere handelsrechtelijke kwestie.

Bent u als onderneming of particulier op zoek naar een jonge doch op dit gebied ervaren advocaat? Mr. Hendrix staat voor u klaar en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het constant veranderende handelsrecht.

Neem daarom vandaag nog contact op wanneer u dringende vragen heeft over handelsovereenkomsten of andere handelsrechterlijke kwesties.mr. Keoma Hendrickx is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.