mr. Monique Verbraecken

mr. Monique Verbraecken

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Lier

Over de advocaat

Monique Verbraecken studeerde af in 1980 met onderscheiding als licentiaat rechten aan de KU Leuven. In 1981 behaalde zij aan dezelfde universiteit haar diploma notariaat en werd lid van de Antwerpse balie.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als advocaat aan de balie te Antwerpen sloot zij zich in 1995 aan bij het kantoor Mattijs- Voet & Co. Sinds 2010 is zij hier ook vennoot.

Mr. Verbraecken is gespecialiseerd in het arbeids- en sociaal recht, als advocaat en tevens als erkend bemiddelaar. U kunt bij haar terecht voor het inwinnen van advies of wanneer u reeds in een procedure voor de rechtbank bent geraakt. Professionaliteit gekoppeld aan jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een eerlijk advies is haar motto. Dit staat garant voor een correcte en optimale aanpak van uw probleem.

In 2009 schreef zij als co-auteur mee aan het boek Zelfstandige: schijn of werkelijkheid? Problematiek die haar nog altijd erg nauw aan het hart ligt.

Mr. Verbraecken kan dossiers behandelen in het Nederlands of Engels.mr. Monique Verbraecken is advocaat bij Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co in Lier en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.