mr. Els Zegers

mr. Els Zegers

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten

Brussel

Over de advocaat

Mr. Els Zegers behaalde in 2014 met onderscheiding haar masterdiploma in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, nadat zij eerder reeds met succes een bacheloropleiding Journalistiek aan de AP Hogeschool had voltooid.

Gedurende de masterjaren van haar studie Rechten aan de Universiteit Antwerpen specialiseerde zij zich in het publiekrecht, terwijl zij daarnaast een minor in het internationaal en Europees recht afrondde. Na haar studie ving haar stage tot advocaat in 2015 aan bij de balie te Antwerpen, waar zij zich voornamelijk verdiepte in het individueel en collectief arbeidsrecht.

Na haar stage is zij begonnen als advocaat bij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Hier houdt zij zich voornamelijk bezig met dossiers aangaande het publiekrecht (in het bijzonder overheidsopdrachten) en het individueel en collectief arbeidsrecht. Mr. Els Zegers verleent deskundig advies en staat zowel werknemers als werkgevers bij, alsook ondernemingen.mr. Els Zegers is advocaat bij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten in Brussel en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.