Advocaat vennootschapsrecht

Vennootschapsrecht advocaat nodig? OmniRecht helpt u

Het vennootschapsrecht is de tak van het ondernemingsrecht die zich focust op de werking van vennootschappen, waaronder bv’s, nv’s en vof’s. Een vennootschapsrecht advocaat is dus een ondernemingsrecht advocaat die is gespecialiseerd in vennootschappen.

Heeft u de rechtshulp nodig van een ervaren vennootschapsrecht advocaat? Neem dan contact op met een ondernemingsrecht advocaat van het Omnius Advocatennetwerk. We bieden u:

 • Gratis intake met een jurist
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Ondernemingsrecht advocaten in heel België

Wanneer heeft u een vennootschapsrecht advocaat nodig?

Wanneer u een onderneming heeft, is het altijd verstandig om een ondernemingsrecht advocaat onder de arm te nemen. Bij een vennootschap is het verstandig om een vaste vennootschapsrecht advocaat te nemen. Met deze advocaat kunt u een goede band opbouwen en hij zal uw bedrijf goed leren kennen. Ook is een vaste advocaat snel in te schakelen en geeft het inzichtelijke kosten. Een vennootschapsadvocaat kan u helpen met bedrijfszaken zoals de rechten, plichten en aansprakelijkheid van bestuurders en aandeelhouders. Voor andere zaken waarbij een vennootschapsrecht advocaat u kan helpen, leest u de expertises hieronder.

Specialisaties advocaat vennootschapsrecht

Onze vennootschapsrecht advocaten zijn gespecialiseerd in onder andere:

Een gespecialiseerde vennootschapsrecht advocaat van OmniRecht staat u en uw onderneming bij al deze kwesties graag bij met juridisch advies en actie.

De rechten en plichten van uw onderneming

Elke ondernemer krijgt op een bepaald moment te maken met de rechten en plichten die verbonden zijn aan het ondernemerschap.

Bij het afsluiten van contracten, wanneer het gaat over uw bezittingen of schulden, of bij een rechtszaak kan u terechtkomen in een ingewikkeld kluwen van rechtsregels, die deels afhangen van uw vennootschapsvorm. OmniRecht biedt daarom persoonlijk advies, specifiek op maat van u en uw bedrijf. Zo heeft u minder kopzorgen en meer tijd om u volledig op het ondernemerschap te focussen.

Hulp bij het oprichten en onderhouden van uw vennootschap

Zoekt u hulp bij de oprichting van uw vennootschap? Het opstellen van contracten? Of bij een geplande overname? Onze advocaten vennootschapsrecht verdedigen uw belangen, stellen documenten op, bemiddelen met andere partijen en staan u bij met professioneel advies.

OmniRecht is het grootste platform in België van onafhankelijke advocatenkantoren. Hierdoor vindt u altijd een ondernemingsrecht advocaat die perfect bij u en uw onderneming past. Dankzij onze uitstekende juridische bijstand helpt OmniRecht uw onderneming groeien.

Neem snel en eenvoudig contact op met OmniRecht

Contacteer vrijblijvend onze OmniRecht Intakebalie. We zijn 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bereikbaar via het contactformulier. We nemen binnen een halve dag contact met u op. U kunt ook bellen naar onze intakebalie op het nummer 03 808 5229.

Onze juristen aan de intakebalie voorzien u graag van eerstelijnsadvies en verwijzen u indien nodig door naar een gespecialiseerde advocaat in het vennootschapsrecht. Krijg snel en eenvoudig professionele ondersteuning.

OmniRecht is het grootste platform in België van zelfstandige en onafhankelijke advocaten. Ruim 64 vormen samen het OmniRecht Advocatenplatform.

OmniRecht helpt u verder
 • Stap 1: Bel of bericht onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
03 808 5229
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom OmniRecht?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook 's avonds en in het weekend
  • OmniRecht kwaliteitslabel

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in België

   Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
   9.4

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

  Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.