Mr. Kerstens

Mr. Kerstens

Cerberius

Brakel

Over de advocaat

Hoe we denken.

Meer dan 20 jaar ben ik actief aan de balie te Oudenaarde, Dendermonde en Gent. Sedert 1993 ben ik bezig met de bouwproblemen voor de particulier en de vakman. Ook het oplossen van problemen als koper of verkoper van een woning zijn deel van mijn werk.

Als redacteur voor het tweewekelijks tijdschrift Tips en advies Vastgoed en Tips en advies Bouw van de uitgeverij Indicator te Leuven volg ik de dagelijkse praktijk. Handelsrecht en inbreuken op het verkeer behandel ik ook voor u.

We hebben aandacht voor de achtergrond van uw probleem, we nemen voor u de tijd.

Soms is een eerste gesprek al voldoende.

Winnen is alles, oplossen is beter.

Procederen is maar een klein onderdeel is van ons advocatenwerk. Onze eerste taak is om waar mogelijk een proces te voorkomen.

Schakel ons als advocaat in als een eerste hulp wanneer u een vraag hebt of er een probleem ontstaat. We helpen u om op een brief of klacht te reageren, een ontwerp van overeenkomst na te lezen voor u tekent, zelf schriftelijk een eis te formuleren of een overeenkomst op te stellen.

U moet  dan  wel  een  aantal  spelre­gels  respecteren en de juiste modellen hanteren.  Daar gaan wij over. Wij helpen u met een modelbrief  en tips op weg.

U verlaat ons kantoor altijd met een heldere uitleg en een praktisch advies of een modelbrief.

 

We zijn uw proces advocaat.

Wij gaan een conflict niet uit de weg maar we zullen het alleen aangaan als het nut heeft.

Maar als het echt niet anders kan. Dan zetten we door. Dan schakelen we de rechtbank in als ultiem middel.

En dan is winnen alles. Blijkt een procedure noodzakelijk dan vindt u baat bij onze ruime proceservaring

Wij zijn specialist op onze vakgebieden. Hierdoor kunnen wij snel tot de kern van het probleem doordringen en doortastend handelen. We hebben de diploma’s en de ervaring. Bachelor rechten (UIA) Master in de Rechten(KUL) Master in het notariaat (KUL)- licentiaat administratief recht(VUB).Mr. Kerstens is advocaat bij Cerberius in Brakel en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.