mr. Kris Luyckx

mr. Kris Luyckx

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

In 1994 behaalde Kris Luyckx aan de Universiteit te Antwerpen zijn licentiaatsdiploma in de rechten en schreef zich in aan de Antwerpse balie. Na met succes de balie-examens te hebben afgelegd bleef hij na zijn stage bij August Desmedt verbonden aan het kantoor, eerst als medewerker en vervolgens als vennoot.

Als raadsman van één van de grootste banken van het land bekwaamde hij zich verder in het financieel en bancair recht. Ook handelsrecht, aannemingsrecht, familierecht en vennootschapsrecht behoren tot zijn dagelijkse praktijken, verschillende KMO’s en handelaars vonden reeds hun weg naar het advocatenkantoor.

Zijn passie voor het strafrecht en bekwaamheid in het pleiten van correctionele zaken en assisenzaken groeide vanuit zijn stageperiode. Hij trad veelvuldig op in vele media-geladen strafdossiers ondermeer als raadsman van de familie Oulematou in de zaak Hans Van Themsche voor het Antwerpse Hof van Assisen.

Als voortrekker van de bloeiende afdeling strafrecht binnen het kantoor staat hij garant voor een correcte en snelle afhandeling van zowel financieel, fiscaal als economisch en sociaal strafrechtelijk getinte dossiers.

Kris Luyckx is lid van de commissie strafrecht bij de orde van advocaten te Antwerpen. Tevens zetelt hij als voorzitter van de raad van economisch onderzoek inzake vreemdelingen te Brussel

Advocaat strafrecht Mr. Kris Luyckx neemt tevens strafrecht zaken aan op basis van pro deo.mr. Kris Luyckx is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.