mr. Nina Verbrugge

mr. Nina Verbrugge

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Nina Verbrugge heeft zich als advocaat voornamelijk gespecialiseerd in het verkeersrecht. Zo staat zij zowel slachtoffers als daders bij van verkeersovertredingen en misdrijven, maar heeft zij tevens ervaring op het gebied van de verkeersaansprakelijkheid.

Nadat zij in 2014 haar master aan de Universiteit van Antwerpen afrondde en zich inschreef bij de balie te Antwerpen startte zij met haar stage bij mr. Tom Dael. Bij een van de meest gerenommeerde advocaten van Desdalex leerde zij dan ook de fijne kneepjes van het vak.

Tijdens haar stage en dienstbetrekking bij Desdalex heeft mr. Verbrugge in korte tijd ervaring opgedaan met de vele facetten van het verkeersrecht. Zo heeft zij verschillende zaken met betrekking tot alcohol- en drugsmisbruik in het verkeer behandeld. Maar staat zij ook verdachten van ernstige snelheidsovertredingen en ongevallen bij.

Of wilt u juist als slachtoffer een schadevergoeding omdat u betrokken bent geweest bij een ongeval? Mr. Verbrugge staat u op een open en eerlijke manier bij!mr. Nina Verbrugge is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.