mr. Sylvie Doggen

mr. Sylvie Doggen

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Sylvie Doggen is sinds 2005 werkzaam bij Desdalex advocaten. Hier heeft zij zich gespecialiseerd in het contractenrecht en het vastgoed- en bouwrecht. Hierin staat zij zowel eisers als gedaagden bij gedingen bij.

Nadat mr. Doggen in 1997 haar carrière in het bedrijfsleven begon maakte zij in 2002 een carrière switch naar de advocatuur. Hierdoor heeft zij soms een andere blik op het recht dan de meeste advocaten wat door veel cliënten uit het bedrijfsleven wordt geprezen.

Bent u als ondernemer of particulier in aanraking gekomen met een partij die zijn verplichtingen uit een overeenkomst niet nakomt? Of bent u in conflict omtrent een bouw- of vastgoedcontract? Mr. Doggen is de juiste advocaat voor al deze kwesties.mr. Sylvie Doggen is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.