mr. Jan Swennen

mr. Jan Swennen

Gevaco Advocaten

Beringen

Over de advocaat

Mr Swennen is advocaat sedert hij afstudeerde aan de Katholieke Universiteit te Leuven in 1987.

Hij behandelt bij voorkeur strafzaken zowel voor verdachten als voor slachtoffers.

Hij trad op in tal van spraakmakende strafzaken. Het team strafrechtadvocaten binnen Gevaco is landelijk actief.

Zijn voorkeur gaat uit naar zware fraudezaken, witwasdossiers, verdovende middelen, valsheden en zedenzaken.

Hij behandelt zeer regelmatig strafzaken voor Nederlandse onderdanen die in België vervolgd worden voor inbreuken op de wetgeving inzake verdovende middelen m.i.h.b. cannabisplantages. Daarbij heeft hij een grote expertise inzake voordeelsontneming en electriciteitsafrekeningen.

Verdedigt op gedreven wijze de belangen van zijn cliënt. Hierbij staan juridische diepgang en grondige dossierkennis centraal. Hij besteedt veel aandacht aan heldere communicatie en service.

Een zeer sterk team advocaten bereidt de dossiers voor en behandelt de zaken ( zie website Gevaco ).

Mr. Swennen is meer dan 20 jaar voorzitter van de commissie strafrecht van de Limburgse balie. Verder is hij sedert haar oprichting lid van de commissie strafrecht van de Orde van Vlaamse balies. Hij is verantwoordelijk voor het departement strafrecht binnen de balie Limburg.. Ook is hij lid van de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Strafrecht ( NVVS ).

Mr Swennen is docent strafprocesrecht aan de Limburgse stageschool in het kader van de verplichte beroepsopleiding voor de advocaten-stagiairs.

Hij is mede oprichter en thans voorzitter van het advocatennetwerk Avolink

Mr. Swennen is plaatsvervangend rechter bij de rechtbank van eerste aanleg te Limburg, afdeling Hasselt.mr. Jan Swennen is advocaat bij Gevaco Advocaten in Beringen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.