mr. Robbie Dewaele

mr. Robbie Dewaele

Asigno Advocaten

Waregem

Over de advocaat

Robbie Dewaele werd advocaat aan de balie van Kortrijk in het jaar 2005 en heeft een bijzondere affiniteit met het strafrecht. Daarnaast behandelt hij ook zaken met betrekking tot verkeersrecht en familierecht.

Nog voor hij 10 jaar advocaat was, had hij al in eigen naam (dus niet als stagiair of medewerker) meerdere eigen Assisenzaken behandeld. Hij is echter bedreven in alle vormen van het strafrecht, verkeersrecht en familierecht, zowel voor slachtoffers als beklaagden, zowel voor Politierechtbank, Correctionele Rechtbank of Hof van Assisen.

Onmiddellijk na de verplichte stage startte hij zijn eigen advocatenkantoor te Anzegem. Door freelance te werken voor verschillende kantoren en advocaten met naam en faam deed hij veel ervaring op.

Na een associatie met meerdere advocaten te hebben opgericht in 2013, realiseerde hij in 2017 zijn droom door een eigen gebouw te kopen en daar zijn advocatenkantoor in onder te brengen, dit in de door hem geliefde stad Waregem.

Dit kantoor met benaming Asigno (staat voor dagvaarding in een andere taal of toewijzen in het Latijn) wil hij laten uitgroeien tot een begrip in de regio.

Meester Dewaele onderscheidt zich door zijn warme en cliëntvriendelijke aanpak, waarbij laagdrempeligheid en kwaliteit centraal staan.

Hij behartigt met volle overtuiging uw kleine en grote juridische problemen en streeft altijd naar het bekomen van een oplossing op maat.

Zijn uitgebreide ervaring en kennis van de procedure zijn één van zijn grootste troeven.

Meester Dewaele zorgt ervoor dat op voorhand altijd correcte prijsafspraken worden gemaakt, teneinde ervoor te zorgen dat partijen op het einde van de rit niet voor verassingen komen te staan.

Meester Dewaele behartigt eveneens pro-deozaken indien de voorwaarden daarvoor voldaan zijn.mr. Robbie Dewaele is advocaat bij Asigno Advocaten in Waregem en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.