Asigno Advocaten Waregem

Asigno Advocaten

Waregem

Over het kantoor

Asigno Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat zich toespitst op verschillende takken van het recht, met een bijzondere expertise in het strafrecht en verkeerszaken.

Bij Asigno Advocaten kan men terecht voor zowel bijstand in het vooronderzoek (Salduz-verhoor, Raadkamer, Kamer van Inbeschuldigingstelling, regeling rechtspleging,..) als voor bijstand gedurende de procedure ten gronde (Politierechtbank, Correctionele rechtbank, Hof van beroep, Hof van Assisen,..). Het kantoor behartigt zowel de belangen van beklaagden als slachtoffers. Naast het strafrecht houdt Asigno Advocaten zich tevens bezig met verkeersrechtelijke en familierechtelijke kwesties Asigno Advocaten onderscheidt zich door haar proactieve houding en doelgerichte aanpak zonder het menselijke aspect van de zaak uit het oog te verliezen. Tevens wordt de zeer persoonlijke aanpak met de cliënt en de gedrevenheid van de advocaten enorm geapprecieerd. Het kantoor streeft ernaar op voorhand altijd correcte prijsafspraken te maken, teneinde ervoor te zorgen dat partijen op het einde van de rit niet voor verrassingen komen te staan. Wij werken graag met u samen.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Asigno Advocaten voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 05 638 03 42 en onze juristen helpen u direct.


Asigno Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.