Onterecht verdacht


Omschrijving situatie

Isabel wordt er door de politie van verdacht de buurman te hebben belaagd. Daarnaast zou ze inbreuk op zijn privacy hebben gemaakt en hem onzedelijk hebben betast. Meermaals heeft ze aangegeven dat dit valse aangiftes zijn. Haar buurman zou namelijk de buurt terroriseren en zich door de aangifte in een slachtofferrol hebben geplaatst. Desondanks wilt het Openbaar Ministerie overgaan tot vervolging van Isabel. Hierdoor maakt zij zich ernstig zorgen onterecht veroordeeld te worden. Wat kan Isabel doen?

Ons advies

Ondanks dat de aangiftes van de buurman vals zijn, loopt Isabel als verdachte het risico onterecht te worden veroordeeld. Het is daarom zaak om haar onschuld te bewijzen en zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen.

Hoe werkt het?

De advocaat kan Isabel adviseren over haar verdediging en haar eventueel bijstaan tijdens de politieverhoren en het eventueel volgende proces. Voor de consultatie kan de advocaat werken op basis van een uurtarief, eventueel kan hij een vaste prijs afspreken.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.