mr. Tom Dael

mr. Tom Dael

Desdalex Advocaten

Antwerpen

Over de advocaat

Na de kandidaturen te hebben gevolgd aan de UFSIA in Antwerpen studeerde Tom Dael in 1989 af als licenciaat in de rechten aan de K.U. Leuven. Hetzelfde jaar heeft hij zijn stage bij August Desmedt aangevat waarna hij in 1993 werd ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten in Antwerpen

Sindsdien maakt hij onafgebroken deel uit van het door August Desmedt uitgebouwde advocatenkantoor, eerst als medewerker en sinds 1996 als mede-oprichter en vennoot van het Advocatenkantoor Desmedt & Deel, nu Advocatenkantoor Desdalex.

Hij heeft vooral ervaring opgedaan in het aansprakelijkheidsrecht (in het bijzonder het verkeersrecht), burgerlijke contracten, verzekeringsrecht, aannemingsrecht, jeugdrecht e.d. Hij volgt de ontwikkelingen in de betrokken rechtsmateries op de voet en neemt ook geregeld deel aan studiedagen en -avonden.

Tijdens het academiejaar 1996-97 heeft hij deelgenomen aan de interdisciplinaire opleiding voor juristen ‘Evaluatie van de menselijke schade’ aan de faculteit geneeskunde van de K.U. Leuven.

In 2002 heeft Tom Dael de postacademische opleiding ‘Jeugdrecht 2002-2003’ gevolgd aan de UIA. Hij maakt deel uit van de permanentie bij de Jeugdrechtbank te Antwerpen wat inhoudt dat hij minderjarigen bijstaat als raadsman wanneer zij voor de Jeugdrechtbank dienen te verschijnen.

Tom Dael is ook lid van De Verzekeringsjuristen VZW en van de Unie van jeugdadvocaten VZW

Advocaat strafrecht Mr. Tom Dael neemt tevens strafrecht zaken aan op basis van pro deo.mr. Tom Dael is advocaat bij Desdalex Advocaten in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.