Advocatenassociatie Durnez Oud-heverlee

Advocatenassociatie Durnez

Oud heverlee

Over het kantoor

Durnez advocaten associatie, met aan het hoofd Johan Durnez en Erwin Goffin, is reeds meer dan 30 jaar actief. Gevestigd in Oud Heverlee werken zij zowel nationaal als internationaal. De advocaten verlenen een volledige service en bieden op maat geschreven en geïndividualiseerde oplossingen. Durnez advocaten associatie streeft hierbij naar een excellente begeleiding.

Steunend op een ruime ervaring, bekwaamheden en een vast netwerk van professionele contacten, past het kantoor haar kennis toe met het oog op het bereiken van een flexibele en cliënt gerichte service.
Het kantoor is een begrip in de zakelijke juridische dienstverlening en kan daardoor ook bij complexe scheidingen met een vermogens- of ondernemingsrechtelijk karakter een oplossing op niveau bieden. De groeiende afdeling familierecht staat klaar om u bij te staan bij uw echtscheiding.

Gratis telefonische intake

Heeft u te maken met een juridisch probleem? Bel direct de juridische intakebalie van Advocatenassociatie Durnez voor een vrijblijvende telefonische intake. Bel: 01 698 01 54 en onze juristen helpen u direct.


Advocatenassociatie Durnez is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.