Parmentier Advocaten Gent

Parmentier Advocaten

Gent

Over het kantoor

Parmentier Advocaten is een nichekantoor in het algemeen en het bijzonder Strafrecht.

Mtr. Lisa-Marie Parmentier richtte het kantoor in 2021 op na haar jarenlange ervaring bij een groot advocatenkantoor in Antwerpen, alwaar zij het departement Strafrecht in West- en Oost-Vlaanderen uitbouwde en leidde.

Een verfijnde en kwalitatieve aanpak wordt bij elk dossier gewaarborgd. U zal telkenmale spoedig te woord worden gestaan door een expert inzake. Elke cliënt geniet van een strategie op maat, goede opvolging en vlotte bereikbaarheid.

Door de vooropstelling van deze persoonlijke aanpak garandeert Parmentier Advocaten dat uw stem in de rechtszaal optimaal wordt gehoord. Parmentier Advocaten specialiseert zich in allerhande soorten misdrijven, waaronder geweldsdelicten, drugsdelicten, zedendelicten, uit- en overleveringen, financiële fraudedelicten, ...


Parmentier Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.