Elle De Baere

Elle De Baere

Parmentier Advocaten

Gent

Over de advocaat

Meester Elle De Baere behaalde met onderscheiding haar diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent in 2020.

Tijdens haar studies ontwikkelde zij een bijzondere interesse voor het strafrecht en strafprocesrecht. Gedurende haar opleiding heeft zij tevens een stage gedaan bij het Parket-generaal te Gent.

Haar stage nam aanvang aan de Balie Dendermonde waar zij zich verder verdiepte en specialiseerde in het strafrecht. In oktober 2023 werd zij opgenomen op het Tableau van de Balie Gent en vervoegde zij het kantoor van Parmentier advocaten.

Voor haar staat het belang van de cliënt altijd voorop en zij zal cliënten door haar gedrevenheid steeds bijstaan als de sterkst mogelijk juridisch raadgever en begeleider die zij zich kunnen wensen.

Meester De Baere is houder van het getuigschrift Supralat-Salduz opleiding, waardoor zij gemachtigd is om bijstand te verlenen bij verhoren.Elle De Baere is advocaat bij Parmentier Advocaten in Gent en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.