Lisa-Marie Parmentier

Lisa-Marie Parmentier

Parmentier Advocaten

Gent

Over de advocaat

Mtr. Lisa-Marie Parmentier volbracht met onderscheiding haar Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent. Zij vervulde haar stage aan de Antwerpse Balie en won de publieksprijs in de befaamde pleitwedstrijd Ridder René Victor.

Haar vakbekwaamheid werd opgebouwd tijdens een jarenlange ervaring bij een groot advocatenkantoor in Antwerpen, alwaar zij het departement Strafrecht in West- en Oost-Vlaanderen uitbouwde en leidde.

Mtr. Parmentier beschikt over het Getuigschrift Bijzondere Opleiding Cassatie in Strafzaken. Hierdoor kan zij als cassatieadvocaat procedures in strafzaken voor het Hof van Cassatie voeren.

Daarenboven beschikt Mtr. Parmentier over het Certificaat Opleiding in Seksueel Geweld. Deze opleiding sterkt haar diepgaande praktijkkennis inzake zedendelicten aan.

Tot slot beschikt Mtr. Parmentier over een extra Opleiding in Forensische Geneeskunde teneinde met kennis van zaken in geweldsdelicten voor het Hof van Assisen te pleiten.

Naast deze opleidingen is Mtr. Parmentier lid van de Algemene vergadering van VZW De Huizen, alsook lid bij VZW Touché. Op deze manier probeert zij actief bij te dragen aan een rechtvaardig strafrecht en het welbehagen van haar cliënteel.

In 2021 richtte Mtr. Parmentier haar eigen nichekantoor op aan de Balie te Gent. Parmentier Advocaten is een strafrechtkantoor waarbij de cliënt centraal staat. Dit vertaalt zich in een goede bereikbaarheid, een persoonlijke aanpak en een behandeling met de nodige discretie.

De uitgebreide expertise in het strafrecht werd gedurende jaren aangescherpt door het optreden in spraakmakende strafdossiers. Mtr. Parmentier spitste zich voornamelijk toe op zedendelicten, drugsdelicten en geweldsdelicten, dit zowel aan de zijde van de verdachten als van de slachtoffers.

In elk dossier werd een strategie op maat bepaald teneinde een zo gunstig mogelijk resultaat te bekomen. Het einddoel kan hierbij bestaan in het bewijzen van de onschuld van de cliënt, maar evenzeer in het bepleiten van de context waardoor verzachtende omstandigheden kunnen worden aangenomen.

Mtr. Parmentier uit haar passie in het Strafrecht in een gedreven doorzettingsvermogen waarbij het recht op een eerlijk proces voor iedereen wordt gegarandeerd.Lisa-Marie Parmentier is advocaat bij Parmentier Advocaten in Gent en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.