Denckens & Schmitt Antwerpen

Denckens & Schmitt

Antwerpen

Over het kantoor

Het recht op een verdediging en een eerlijk proces vormt de grondslag van onze rechtsstaat. Denckens & Schmitt ziet er op toe dat deze verdediging kwalitatief en op maat van haar cliënten is.

Ons kantoor verzekert u een individuele en gespecialiseerde aanpak, waarbij uw dossier op juridisch-technisch vlak wordt doorgrond en een minutieuze en resultaatgerichte behandeling zal plaatsvinden. Het belang van de cliënt staat hierbij steeds centraal.

Onze advocaten behandelen voornamelijk dossiers die zich situeren in het strafrecht (inclusief verkeerszaken bij de politierechtbank en jeugdzaken bij de jeugdrechtbank) en het vreemdelingenrecht, gezien de complexiteit en eigenheid van deze zaken. Zij bijten zich vast in elk dossier dat hen wordt voorgeschoteld en nemen uw verdediging waar met een enorme vechtlust en een scherpe juridische blik.

Wij staan u graag bij in de juridische strijd tegen het overheidsapparaat.
Denckens & Schmitt is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.