SUE Antwerpen

SUE

Antwerpen

Over het kantoor

SUE is een nichekantoor dat zich exclusief focust op het algemeen en bijzonder strafrecht.

Het kantoor werd in 2021 opgericht door Meester De Clerck Sanne die jarenlang ervaring opdeed in een groot advocatenkantoor waar ze vennoot was en aan het hoofd van het departement Stafrecht stond.

De structuur van SUE biedt de garantie op een persoonlijke en verfijnde aanpak waarbij u steeds snel te woord zal worden gestaan door een expert. U kan rekenen op een vlotte service en een optimale bereikbaarheid. Indien u geconfronteerd wordt met een strafzaak dient u hiervoor te allen tijde bij uw advocaat terecht te kunnen. Het kantoor is in het bijzonder gespecialiseerd in zedenzaken, geweldsdelicten, drugsmisdrijven, financieel strafrecht, uit- en overleveringen,.. Het motto van het kantoor luidt ; "Find a way to make a way out of no way". Dit is exact waar wij voor onze cliënten naar streven! Bij SUE kan u rekenen op een kwalitatieve verdediging in alle discretie.


SUE is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het OmniRecht advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.