Sanne De Clerck

Sanne De Clerck

SUE

Antwerpen

Over de advocaat

Advocaat Sanne De Clerck voltooide haar rechtenstudie met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen.
Tijdens haar stage nam zij deel aan verschillende (internationale) pleitwedstrijden. Op de gerenommeerde strafpleitwedstrijd in ’s Hertogenbosch (Nederland) veroverde zij de eerste plaats.

Meester De Clerck heeft jarenlang een bijzondere expertise opgebouwd binnen een groot advocatenkantoor alwaar zij vennoot was en aan het hoofd van het departement Strafrecht stond.

In 2021 richtte zij haar eigen nichekantoor SUE op. Hiermee wil zij helemaal terug naar de essentie van de strafrechtadvocatuur, waarbij de cliënt, zijn zaak en een persoonlijke aanpak centraal staan.

De advocate treedt in spraakmakende strafdossiers op aan de zijde van verdachten en slachtoffers. Zij heeft ondertussen een ruime praktijkervaring opgedaan om haar cliënten op het hoogste niveau te verdedigen.

Sanne De Clerck heeft zich de afgelopen jaren in het bijzonder toegespitst op het behandelen van zedendossiers en drugszaken. Haar aanpak kan een absolute meerwaarde betekenen om de rechter te overtuigen van de onschuld van haar cliënt, dan wel de context te schetsen waarbinnen bepaalde feiten zich hebben voorgedaan teneinde een zo optimaal mogelijk resultaat te bekomen.

Zij heeft in 2015 met vrucht het examen cassatieprocedure in strafzaken afgelegd hetgeen haar in staat stelt haar cliënt van bij het eerste verhoor bij de politie tot op het einde van de procedure bij te staan.

Meester De Clerck is doordrongen van het recht op een eerlijk proces dat aan eenieder – ongeacht de aard van het dossier – dient toe te komen. Zij zal dan ook steeds vechten voor de rechten van haar cliënt. Dit weliswaar in alle discretie.Sanne De Clerck is advocaat bij SUE in Antwerpen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.