mr. Jeroen Vandenberk

mr. Jeroen Vandenberk

Advocatenkantoor Vandenberk

Wellen

Over de advocaat

Mr. Jeroen Vandenberk behaalde in 2016 zijn Masterdiploma in de rechten aan de Universiteit Hasselt. Omwille van zijn bijzondere interesse in het strafrecht, verkeersrecht en medisch recht, koos hij ervoor om zich door middel van keuzevakken aan de KU Leuven te specialiseren in deze rechtsmateries.

Mr. Vandenberk is sedert oktober 2016 verbonden aan de Limburgse Balie. Tijdens zijn stage behaalde hij het getuigschrift voor de Bijzondere Opleiding Jeugdrecht en het getuigschrift Supralat-Salduz opleiding.

In oktober 2019 startte Mr. Vandenberk zijn eigen kantoor waar u terecht kan voor al uw juridische vragen binnen de verschillende rechtsmateries. Bij voorkeur behandelt Mr. Vandenberk zaken m.b.t. strafrecht, verkeersrecht, medisch recht en jeugdrecht.

Indien u pro deo gerechtigd bent, kan u ook bij Mr. Vandenberk terecht.

Talen: Nederlands, Engels, Fransmr. Jeroen Vandenberk is advocaat bij Advocatenkantoor Vandenberk in Wellen en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.