Van Eeckhaut Livia

Van Eeckhaut Livia

Advocatenkantoor Van Eeckhaut & Van Eeckhaut

Gent

Over de advocaat

Livia Van Eeckhaut behaalde haar diploma Licentiaat in de Rechten in 2002 aan de VUB Brussel, en beoefent de praktijk aan de balie Gent sinds 2002, toen zij het kantoor van haar vader Jan Van Eeckhaut ging vervoegen.

Zij heeft ruime jarenlange ervaring in het strafrecht, gaande van politierechtbanken, correctionele zaken ( inclusief voorlopige hechtenis ), assisenzaken en tevens burgerlijk recht ( bv echtscheidingen, omgangsrecht, geschillen over eigendomsrecht, schenkingen,….) en vreemdelingenrecht ( bv nationaliteit, gezinshereniging, wettelijke samenwoonst, huwelijk,…).Van Eeckhaut Livia is advocaat bij Advocatenkantoor Van Eeckhaut & Van Eeckhaut in Gent en deelnemer van het Omnirecht Advocatenplatform. Lees meer over onze werkwijze.

Zo kan het dus ook

Waarom OmniRecht?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. OmniRecht voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt OmniRecht volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook 's avonds en in het weekend
 • OmniRecht kwaliteitslabel

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in België

  Het grootste juridische platform van België met 80 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  9.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De OmniRecht-formule heeft ervoor gezorgd dat we in enkele jaren zijn uitgegroeid tot het grootste en meest vooruitstrevende advocatenplatform van het land.

Inmiddels hebben ruim 80 advocaten en 35 kantoren uit Vlaanderen en Brussel zich bij OmniRecht aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende er van te verzekeren dat de beloftes worden nagekomen, hebben we het OmniRecht Kwaliteitslabel in het leven geroepen. Ons hoofdkantoor is te vinden in Antwerpen, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.